Kamis, 06 September 2012

Good Time, Good Feeling, Good Life... I'm Into You.

Carly Rae Jepsen and Adam Young once told me:
"We don't even have to try, it's always a good time... Whooo!"
............. Doesn't matter when, it's always a good time. Doesn't matter where, it's always a good time.

Flo Rida once told this:
"Oh, sometimes I get good feeling, yeah... I get good feeling that I never never never had before..."

And One Republic came with their words:
"Oh... It's gonna be good life, it's gonna be good life, good life..."

Because it's all too good when you're here.
If it's a clock sand, I have never wasted even little part. If it's a real clock. I have never lost a second.

The first time we met, kita hanya kedua siswa SMA biasa. Kamu mau punya kartu ujian, aku baru mau bikin kartu pelajar. Kamu mau buang baju SMA dekil kamu, dan aku jingkrak-jingkrak bangga karena bisa pake baju SMA. Kamu ada di tingkat tertinggi di seantero sekolah, dan aku dengan cupunya menatap kamu dari bawah. Kamu senior dan aku junior.

Just like a snap and our eyes met then our hearts beat in the same rhythm.
Tiba-tiba 2 jalan yang berbeda itu bergabung di dalam satu jalur. Tiba-tiba, entah kenapa Srengseng dan Curug tidak pernah begitu jauh. Tiba-tiba, entah kenapa kamera dan dobok bisa berdampingan. Tiba-tiba, entah kenapa rasanya Alesana dan A Rocket to the Moon tidak terlalu ekstrim beda genrenya.

Just like a snap, I sat on your behind and asked those shoulders if I could touch.
Just like a snap, I found two missing puzzle pieces.
It was you and me. Because we were the piece.
And, all was cleared.

Orang bilang mempertahankan itu jauh lebih sulit daripada mendapatkan, and I guess it was right. Hubungan itu kan gaselalu anget-anget sauna, pasti ada juga saat-saat panas dimana kamu pegang bazooka dan aku pegang shotgun, lalu kita baku tembak. Saling terjatuh, terguling, bahkan terluka. Lalu kita bersembunyi, menyepi, dan akhirnya terbelalak bahwa dibalik semua senjata, kekeras kepalaan, dan ego yang saling dorong mendorong kayak massa antri BLT, sebenarnya kita saling membutuhkan. Maka, dengan perlahan, seperti dua kapal yang menyepi di laut yang berbeda beberapa hari, akhirnya we're coming to the same harbor. Dari kerlingan itu aku tahu, kamu belum bisa memaafkan, dan dari spion yang tidak menampakan mata, aku tahu bahwa harus ada yang berusaha.

Tapi seperti waktu yang selalu kembali ke titik 0:00, kita akan selalu kembali menjadi kita. Kita yang akhirnya ketawa-tawa cekikan dengan style yang sama: aku menggeplak helm kamu dan kamu ketawa terbahak-bahak. Kita yang akhirnya saling melempar jatah buat milih tempat makan. Kita yang akhirnya kembali berbagi.

Staying with you is like seeing you grow up and become more mature.

Lebaran pertama, dari telfon aku denger kamu ketawa-tawa dengan latar bunyi petasan yang banyak. Dengan suara petasan sebanyak itu, sepertinya kamu akan melakukan kejahatan genosida terhadap warga Srengseng. Tapi lebaran kedua ini, kamu menjadi pria yang bosan main petasan.

Kenaikan kelas pertama, kamu adalah cowok yang siap-siap kuliah dan beradaptasi sama lingkungan baru. Kamu mulai ke kampus pake kemeja ungu seolah-olah kamu eksekutif muda bergelimang harta. Kamu mulai mengeluh soal dosen yang main-main sama jadwal, sementara aku cuma bisa ngeluh sama PR yang banyak dengan waktu masuk dan pulang sekolah yang tiap harinya sama.

Demo ekskul pertama, walaupun kamu udah lulus, tapi kamu tetap berlaga pakai dobok, ikut nabok-nabok gipsum dan adu tendang. Demo ekskul selanjutnya, kamu jauh lebih sibuk --- kamu ngelatih orang-orang yang mau demo dan ikut berlaga pake dobok walau cuma megang gipsum dan samsak.

In such a time you found your passions, your desires, and your dreams. Tiba-tiba, seorang anak SMA yang dulu sering ngaret les karena nganter pacarnya pulang, menjelma menjadi laki-laki yang tahu apa kemauannya. Shouldn't I proud about this? :)

Firdaus, thank you for having a big role in my life.
Although I'm such a sensitive and also insensitive person, I'm a very forgetful person and often left you talking alone because I was sleepy, I'm a very emotional person and sometime I lost my hand on the control of emotion, plus I'm still that stupid in football, thank you for always being there for me.

Terima kasih untuk setiap bantuan dalam memutuskan dan berpikir, terima kasih telah menambah stok sabar, dan berpikir jauh lebih dewasa. Terima kasih untuk setiap motivasi dan omongan pedas untuk kebaikan masa depan. Terima kasih untuk setiap makna pengalaman. Terima kasih telah mengajarkan banyak hal. You play the role of father, brother, bestfriend, and especially a lover so well.
Above all things happened, I love you.
For tomorrows, please lead me to be a young, classy, mature lady who can understand you and the world well, will you? :)

Thank God for creating such a man like Firdaus and give him a role in my life.
Thank Firdaus for being here with me. Helping me much about anything, telling me things I didn't know, warning me about dangers I never met, sharing me good times, good feelings, and good life.

Bang Toyib bisa hidup tanpa kabar selama 3 kali puasa, 3 kali lebaran. 
Let's stick up together longer than it, aamiin :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If you’re not the one then why does my soul feel glad today?
If you’re not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call
If you are not mine would I have the strength to stand at all

I'll never know whatthe future brings

But I know you're here with me now
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand

If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don’t need you then why am I crying on my bed?

If I don’t need you then why does your name resound in my head?
If you’re not for me then why does this distance maim my life?
If you’re not for me then why do I dream of you as my wife?

I don’t know why you’re so far away

But I know that this much is true
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you’re the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand

If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away

And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it’s wrong or right
And though I can’t be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand

If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I could stay in your arms?

------ "If You're not the One", Daniel Beddingfield 
 
Photobucket



Photobucket



Tidak ada komentar:

Posting Komentar